Výživové údaje na 100ml
-
Energie
-
331kJ/79kcal
-
Tuky
-
0g
-
..z toho nasycené mastné kyseliny
-
0g
-
Sacharidy
-
3g
-
..z toho cukry
-
0,57g
-
Bílkoviny
-
0,20g
-
Sůl
-
0,01g
Vinifikace
Hrozny se po sklizni nechají macerovat za nízké teploty, poté probíhá fermentace v nerezových tancích za kontrolované teploty pod 28°C. Následně je víno třikrát až čtyřikrát denně přečerpáváno přes klobouk, k získání dobré barvy a posílení charakteru hroznů.
Degustace
Suché víno rubínově červené barvy s fialovými odlesky, s intenzivní, svěží vůní se silnými tóny ostružin a švestek, smíšené s kořeněnými tóny a náznaky vanilky. Lahodné víno středního plného těla s příjemným ovocným dozvukem.
Kategorie: | Víno |
---|---|
Vína podle barvy: | Červená vína |
Vína podle Země: | Chilská |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.