Výživové údaje na 100ml
-
Energie
-
356kJ/85kcal
-
Tuky
-
0g
-
..z toho nasycené mastné kyseliny
-
0g
-
Sacharidy
-
2,7g
-
..z toho cukry
-
0,3g
-
Bílkoviny
-
0,20g
-
Sůl
-
0,01g
Vinifikace
Hrozny jsou po sklizni macerovány za nízkých teplot po dobu pěti dní. Fermentace probíhá při kontrolované teplotě 25°C až 27°C spolu s přidanými ušlechtilými kvasinkami, následuje dvacetidenní macerace. Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech, 20% sudů je nových.
Degustace
Suché víno temně fialové barvy. Výrazná a intenzivní chuť, plná černého ovoce a koření, zejména moruší, švestek a černého pepře, se stopami vanilky, kávy a čokolády. Víno je hebké a jemné.
Ocenění
Prague Wine Trophy 2023 - Prague Premium Gold
Prague Wine Trophy 2021 - Prague Premium Gold
Prague Wine Trophy 2017 - Gold Medal
Grand Prix Vinex 2017 Gold Medal
Prague Wine Trophy 2016 Prague Gold
Prague Wine Trophy 2015 Gold Medal
Kategorie: | Víno |
---|---|
Vína podle barvy: | Červená vína |
Vína podle Země: | Chilská |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.