Tagliatelle NB - Nízkobílkovinné bezlepkové těstoviny 250g Gutini
Kód: PRI7883Související produkty
Detailní popis produktu
Na výrobu těstovin využíváme pouze vysoce kvalitní české suroviny.
Fáze výroby:
1) hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty
2) vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách
3) sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot
Těstoviny vhodné i pro fenylketonurii a pro lidi s problémy jater a ledvin.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody). Vaříme 6-8 min.
SLOŽENÍ: Pšeničný škrob, bramborový škrob, pšeničný škrob bobtnavý, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1488 KJ(354 kcal) / 100 g, tuky 0,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,6 g z toho cukry 0,4 g, vláknina 0,7 g, bílkoviny max. 0,4 g, sůl 0,02 g, minerální látky 0, fenylalanin max. 20mg. Těstoviny vhodné pro fenylketonurii.
SK.. NÁVOD NA PRÍPRAVU: Vložte cestoviny do vriacej vody (1 liter vody na 100 g cestovín). Varte 6-8 min.
ZLOŽENIE: Pšeničný škrob, zemiakový škrob, nabobtnaný pšeničný škrob, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselín.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku: energetická hodnota 1488 KJ(354 kcal) / 100 g, tuky 0,3 z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,6 g z toho cukry 0,4 g, vláknina 0,7 g, bielkoviny max. 0,4 g, soľ 0,02 g, minerálne látky 0, fenylalanín max. 20 mg. Cestoviny vhodné pri fenylketonúrii
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Těstoviny: | bezlepkové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.