Srnčí terina na brandy ve skle 180g Avon & Ragobert
Kód: KOL8100993Související produkty
Detailní popis produktu
Avon & Ragobert Srnčí terina na brandy, 180g
Avon & Ragobert je francouzská značka s dlouholetou tradicí ve výrobě produktů TERRINE, RILLETY aj. Tradice výroby sahá až do roku 1898 a gurmánské speciality delikátních paštik této značky mají silné postavení nejen na francouzském trhu.
Nezaměnitelné logo a kvalitní obsah v atraktivním balení dělají tyto produkty vyhledávaným sortimentem. 100% francouzský původ masa a zvěřiny. Všechny produkty AVON & RAGOBERT jsou bez lepku.
Složení: vepřový krk, srnčí maso 25%, vepřová játra, vepřové maso, koňak 2%, rýžová mouka, sůl, mléčné bílkoviny, vejce v prášku, mléko v prášku, cibule, koření a aromatické bylinky.
Alergeny: mléčné bílkoviny, vejce v prášku, mléko v prášku
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1217 kJ/294 kcal,
tuky: 25 g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 9,3 g,
sacharidy: 3 g,
-z toho cukry: 0,6 g,
bílkoviny: 15 g,
sůl: 1,4 g.
Hmotnost: 180g
Vyrobeno ve Francii.
Avon & Ragobert je francouzská značka s dlouholetou tradicí ve výrobě produktů TERRINE, RILLETY aj. Tradice výroby sahá až do roku 1898 a gurmánské speciality delikátních paštik této značky mají silné postavení nejen na francouzském trhu.
Nezaměnitelné logo a kvalitní obsah v atraktivním balení dělají tyto produkty vyhledávaným sortimentem. 100% francouzský původ masa a zvěřiny. Všechny produkty AVON & RAGOBERT jsou bez lepku.
Složení: vepřový krk, srnčí maso 25%, vepřová játra, vepřové maso, koňak 2%, rýžová mouka, sůl, mléčné bílkoviny, vejce v prášku, mléko v prášku, cibule, koření a aromatické bylinky.
Alergeny: mléčné bílkoviny, vejce v prášku, mléko v prášku
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1217 kJ/294 kcal,
tuky: 25 g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 9,3 g,
sacharidy: 3 g,
-z toho cukry: 0,6 g,
bílkoviny: 15 g,
sůl: 1,4 g.
Hmotnost: 180g
Vyrobeno ve Francii.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Paštiky a teriny: | srnčí |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.