Složení: RYBÍ MASO, sójová omáčka (voda, sójový hydrolyzát, jedlá sůl, víno, cukr, ocet, látky zvýrazňující chuť a vůni – E621, E631, E637), barvivo E150d, kvasnicový extrakt, chilli extrakt, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), rajčatový protlak, aromata, směs koření, česnekový extrakt, třtinový cukr, koření (zázvor, česnek, pepř, chilli), jedlá sůl, kouř z bukového dřeva
CZ Rybí maso – var. A Losos Gorbuša (Oncorhynchus gorbuscha) / var. B Losos Keta (Oncorhynchus keta). Výrobek z mořských ryb tepelně opracovaný.
Vyrobeno ze 100% čisté rybí svaloviny. 100 g lososového Jerky je vyrobeno z 300 g lososového masa.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční tabulka
Tuňákové JERKY | 100g | 15g * | GDA 15g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1434 | 215 | 3% |
Energetická hodnota v kcal | 339 | 51 | 3% |
Tuky v g | 4,9 | 0,7 | 1% |
z toho nasycené v g | 1,2 | 0,2 | 1% |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0% |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0% |
Bílkoviny (proteiny) v g | 73 | 11 | 22% |
Sůl v g | 4,70 | 0,70 | 12% |
* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.