Indiana Beef Power Bar Original - sušený hovězí steak 20g
Kód: SUM29372Související produkty
Detailní popis produktu
Příprava hovězího steaku je alchymie. Ani s tím sušeným to není jinak. Každý steakový plátek libového masa náčelník pečlivě usuší tak, aby si zachoval svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Nakonec jej zaudí kouřem z bukového dřeva. Tak vzniká proteinový snack s typickou chutí Indiana Jerky, co dodá pořádný kus energie. 100 g Steak Baru vzniká usušením 209 g syrového masa.
Steak Bar ORIGINAL je steakový plátek sušeného masa s typickou chutí Indiana Jerky.
Složení: Hovězí maso 77%, zvlhčovadlo: glycerol, kolagen, mořská sůl, směs koření, přírodní aroma.
Na 100g výrobku bylo použito 209g syrového masa.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční tabulka
Hovězí JERKY Steak Bar | 100g | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1409 | 352 | 4% |
Energetická hodnota v kcal | 336 | 84 | 4% |
Tuky v g | 2,5 | 0,6 | 1% |
z toho nasycené v g | 0,8 | 0,2 | 1% |
Sacharidy v g | 25,5 | 6,4 | 2% |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0% |
Bílkoviny (proteiny) v g | 52,1 | 13 | 26% |
Sůl v g | 3,4 | 0,9 | 14% |
* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.