Gurmano Mix papriček plněné sýrem HOT palivé - ve skle 290g
Kód: KON8036Související produkty
Detailní popis produktu
Gurmano Mix papriček plněné sýrem HOT palivé, 290g
Společnost Gurmano, která se nachází na makedonském venkově, působí od roku 1990 v podmínkách, v nichž má hlavní slovo příroda. K výrobě Gurmana se používají suroviny převážně získané z regionu Pelagonija. Díky čisté vodě pocházející z rek Crna a Krushevo je tento region po celý rok velmi vhodný pro pěstování zahradnických plodin. Díky vytříbené rovnováze chutí jsou Gurmano vyrobeny pilně, s mírou a s touhou pokračovat v původních domácích receptech špičkových lahůdek, aby splňovaly kritéria i pro nejnáročnější labužníky.
Složení: červené, oranžové a zelené papričky 37%, plnotučný měkký sýr* 24%, slunečnicový olej, sůl
*Alregeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 278kJ/1166kcal,
tuky: 6,26g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 27,20g,
sacharidy: 15,24g,
z toho cukry: 3,90g,
bílkoviny: 3,90g,
sůl: 1,60g.
Vyrobeno v Makedonii.
Čistá hmotnost: 290g
Společnost Gurmano, která se nachází na makedonském venkově, působí od roku 1990 v podmínkách, v nichž má hlavní slovo příroda. K výrobě Gurmana se používají suroviny převážně získané z regionu Pelagonija. Díky čisté vodě pocházející z rek Crna a Krushevo je tento region po celý rok velmi vhodný pro pěstování zahradnických plodin. Díky vytříbené rovnováze chutí jsou Gurmano vyrobeny pilně, s mírou a s touhou pokračovat v původních domácích receptech špičkových lahůdek, aby splňovaly kritéria i pro nejnáročnější labužníky.
Složení: červené, oranžové a zelené papričky 37%, plnotučný měkký sýr* 24%, slunečnicový olej, sůl
*Alregeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 278kJ/1166kcal,
tuky: 6,26g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 27,20g,
sacharidy: 15,24g,
z toho cukry: 3,90g,
bílkoviny: 3,90g,
sůl: 1,60g.
Vyrobeno v Makedonii.
Čistá hmotnost: 290g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé potraviny |
---|---|
Konzervovaná a nakládaná zelenina: | papriky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.