Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem - ve skle 105g
Kód produktu: KON8058
imge41d456bbce2686391cf4a8cf1c51 1 3412d6e299de7f0a8f4a2a9ecd92010b8fd6cf16
Loading...

Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem - ve skle 105g

Kód produktu: KON8058
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.

Detailní informace

5 pracovních dnů
65 Kč 58 Kč bez DPH 619,05 Kč / 1 kg
Nakupujte hned, plaťte pak!
Zaplaťte až za 30 dní
Bez navýšení
Vyřízení do minuty
Bez dokladů
Přidat k oblíbeným

10.000 druhů zboží

rychlá expedice

Garance doručení

Detailní popis produktu

Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s bílým vínem, 105g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.


Složení: Voda, hořčičné semínko, bílé víno (16,7%) (se siřičitany), ocet, sůl, plevy z hořčičných semínek, cukr, koření.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 149kJ / 619kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8g,
sacharidy:3,6g,
-z toho cukry 2,1g,
bílkoviny: 7,2g,
sůl: 5,9g.

Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.

Parametry produktu:

Omáčky, hořčice, kečupy, pesta: dijonské
Produkt naleznete v této kategorii
Trvanlivé potraviny
0,0

K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.