Paragon cordial Palo Santo 0,485 l

Kód: SI109878
592 Kč 489 Kč bez DPH 1 220,62 Kč / 1 l
5 pracovních dnů

Paragon cordial Palo Santo

PALO SANTO, povznáší duši Palo Santo neboli Svaté dřevo roste v lokalitě Gran Chaco v jižní Americe. Jako posvátný talisman jej uctívali Mayové, Inkové a další domorodé kmeny latinské Ameriky. Šamanům a léčitelům z těchto kmenů sloužilo Palo Santo k zahnání zlých duchů při vymítacích rituálech. Tím přinášelo mír a vyrovnanost, povznášelo ducha a utišovalo špatné energie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Paragon cordial Palo Santo

PALO SANTO, povznáší duši Palo Santo neboli Svaté dřevo roste v lokalitě Gran Chaco v jižní Americe. Jako posvátný talisman jej uctívali Mayové, Inkové a další domorodé kmeny latinské Ameriky. Šamanům a léčitelům z těchto kmenů sloužilo Palo Santo k zahnání zlých duchů při vymítacích rituálech. Tím přinášelo mír a vyrovnanost, povznášelo ducha a utišovalo špatné energie.

EXTRAKČNÍ TECHNIKY

PARNÍ DESTILACE

Parní destilace je metoda, kterou využívali již naši předci. Opírá se o vlastnosti vody ve skupenství páry, aby se oddělily určité molekuly z esenciálních olejů

MOLEKULÁRNÍ DESTILACE

Molekulární destilace je frakční destilace ve vysokém vakuu. Jedná se o mimořádně účinnou fyzikální rafinační techniku pro separaci, čištění těžkých mo- lekul, jako jsou esenciální oleje. Velmi krátká doba kontaktu molekul zabraňuje jejich degradaci teplem, čímž je zachována původní kvalita produktu.

EXTRAKCE ROZPOUŠTĚDLEM

Extrakce pomocí rozpouštědla je proces, který spočívá ve separaci složek směsi použitím roz- pouštědla. Rozpouštědlo je vybráno podle jeho schopnosti selektivně rozpouštět cílové látky, přičemž ostatní složky zůstávají nedotčené. Jakmile jsou cílové látky rozpuštěné v rozpouštědle, mohou být poté shromážděny prostřednictvím vypařování nebo jiných metod separace

EXTRAKCE POMOCÍ SUPERKRITICKÉHO CO2

CO2 je přeměněno do superkritického stavu mezi plynem a kapalinou umístěním pod tlak, při tep- lotě nižší než 40 °C, a poté použito k extrakci nejjemnějších chutí suroviny, přesně ji reprodukující

Každá metoda extrahuje určitý profil chuti a přiná- ší na stůl něco jiného – je to jejich kombinace, která dosahuje kompletního spektra chutí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.