Velmi oceňovaná kávová tequila z malé destilerie v Mexickém Jalilscu. K výrobě se používá pouze 100% místní Blue Weber agave zrající nejméně 7 let....
Tequila Rooster Rojo Anejo zraje 12-18 měsíců v sudech po bourbonu. Sudy jsou středně silně až silně vypálené a dodávají tequile krásnou tmavě...
Její jedinečnost, kromě použití prvotřídních surovin, spočívá ve velmi dlouhém pečení srdcí agáve tzv. „piñas“ a následné destilaci při relativně...
Tequila Don Julio Blanco tvoří základ všech ostatních variant tequil Don Julio.
Je vyrobená z modré agáve procesem, který podtrhuje její výjimečnou čistotu. Chutná nejlépe čistá s citronem a solí. Je také ideální pro přípravu...
Je nezrající tequilou o obsahu modrého agáve 70 %, což je v Mexiku u takzvaných mixto tequil ne zcela běžný jev
Nastavení