Giffard Cacao White liquer - čokoládový likér z kakaových zrnek 25% 0,7 l
Kód: SI9773Související produkty
Detailní popis produktu
GIFFARD Cacao White liquer - čokoládový likér z kakaových zrnek 25% 0,7l
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Všechno to začalo během velmi horkého léta roku 1885…
V té době byl Émile Giffard výdejním chemikem žijícím v Angers (Val de Loire).
Měl vynalézavou, zvědavou mysl a byl také gurmán. Zajímal se o trávicí a osvěžující vlastnosti máty a skončil uvařením čistého, čirého a rafinovaného bílého mátového likéru, který okamžitě otestoval tím, že hostům v Grand Hotelu nabídl doušek svého srdečného jako úlevu proti vlna veder.
Poté, co Émile dosáhl okamžitého úspěchu, přeměnil svou lékárnu na lihovar a pojmenoval svůj likér Menthe-Pastille , s odkazem na drobné mátové sladkosti, které byly v té době v módě.
O pět generací později nese rodinný podnik stále jméno GIFFARD a je hrdý na to, že dodržuje vysoké standardy kvality, které vštípil jeho původní tvůrce.
Giffard je výrobcem likérů od roku 1885
Základními surovinami jsou ovoce a rostliny, které jsou zárukou kvality
Tyto plody a rostliny se kupují především v našem regionu (100 % našich plodů černého rybízu se pěstuje v Pays de Loire) nebo pocházejí ze vzdálenějších oblastí, v závislosti na požadovaných odrůdách.
Macerace: tradiční proces, který zachovává autentickou chuť vybraných druhů ovoce/rostlin.
Pro extrakci aroma se ovoce maceruje v alkoholu po dobu 48 hodin až 3 měsíců v závislosti na době potřebné k dosažení dokonalé směsi ovoce a alkoholu.
Získaný nálev je základní složkou procesu výroby likéru.
Výrobní tajemství: recepty a jak-know
Míchání, filtrace, kontrola… to jsou požadované kroky ke kvalitě. Každou várku je potřeba před lahvováním ochutnat.
Výzkum a vývoj, celoročně: naše laboratoř
nikdy se nezavírá... abychom mohli předvídat, inovovat, zlepšovat, testovat a ochutnávat.... s přísností a vášní.
Přírodní produkty žijí a vyvíjejí se s časem; ze zasvěcení přírody vyplývá potřeba neustálého zlepšování našich výrobních procesů likérů a sirupů.
Likér je základní složkou, která koktejlům dodá aromatický tón. Musí mu být umožněno splnit svůj slib.