Giffard Blueberry - borůvkový sirup 1l

Kód: SI517
287 Kč 256 Kč bez DPH 410 Kč / 1 l
Skladem

Giffard Blueberry - Francouzský borůvkový sirup 1l

Detailní informace

Detailní popis produktu

Giffard Blueberry - Francouzský borůvkový sirup 1l

 

 

Složení: cukrový sirup, voda, přírodní aroma, regulátor kyselosti: kyselina citronová (E330), barvivo: antokyany (E163); Blueberry šťáva: 10% minimální Nutriční hodnoty na 100 ml: Energie: 1354kJ / 324Kcal; Sacharidy: 75,0g; Sůl; proteiny; Tuk: žádné významné množství Borůvky jsou domácí v severní Evropě a Asii, přičemž pěstuje borůvky - jak víme - mají své kořeny v USA. Borůvky rostou na malé kartáčů a lze sklízet od července do září. Borůvky jsou konzumovány čerstvé i zpracované v kuchyni marmeládou, koláče nebo kompotu. Navíc se říká, že modro-černé bobule mají léčivou sílu, jako je například protizánětlivým účinkem nebo jako součást přípravků proti onemocnění sítnice. Blueberry-Sirup by Giffard má zářivou červenou barvu s drobnými fialovými odlesky. Můžete použít tento ovocný sirup vytvořit lahodné limonády, ledový čaj a koktejly. Dále je použitelný pro výrobu zmrzliny, koktejly a dezerty. Recept Fruity Gin Tonic 4 cl Gin 3cl Giffard Borůvkový sirup 6cl Cherry juice 2 cl vápno šťáva 10 cl toniku borůvky drceným ledem zmatku borůvky v longdrink skla. Přidejte gin, sirup, třešeň a limetkové šťávy a míchejte. Doplňte tonikem a drceným ledem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Všechno to začalo během velmi horkého léta roku 1885…

vieilleAffiche

V té době byl Émile Giffard výdejním chemikem žijícím v Angers (Val de Loire).

Měl vynalézavou, zvědavou mysl a byl také gurmán. Zajímal se o trávicí a osvěžující vlastnosti máty a skončil uvařením čistého, čirého a rafinovaného bílého mátového likéru, který okamžitě otestoval tím, že hostům v Grand Hotelu nabídl doušek svého srdečného jako úlevu proti vlna veder.

Poté, co Émile dosáhl okamžitého úspěchu, přeměnil svou lékárnu na lihovar a pojmenoval svůj likér Menthe-Pastille  , s odkazem na drobné mátové sladkosti, které byly v té době v módě.

místo shromáždění HD

O pět generací později nese rodinný podnik stále jméno GIFFARD a je hrdý na to, že dodržuje vysoké standardy kvality, které vštípil jeho původní tvůrce.

 

Giffard je výrobcem likérů od roku 1885

cassis

Základními surovinami jsou ovoce a rostliny, které jsou zárukou kvality

Tyto plody a rostliny se kupují především v našem regionu (100 % našich plodů černého rybízu se pěstuje v Pays de Loire) nebo pocházejí ze vzdálenějších oblastí, v závislosti na požadovaných odrůdách.

Macerace: tradiční proces, který zachovává autentickou chuť vybraných druhů ovoce/rostlin.

Pro extrakci aroma se ovoce maceruje v alkoholu po dobu 48 hodin až 3 měsíců v závislosti na době potřebné k dosažení dokonalé směsi ovoce a alkoholu.
Získaný nálev je základní složkou procesu výroby likéru.

Výrobní tajemství: recepty a jak-know

Míchání, filtrace, kontrola… to jsou požadované kroky ke kvalitě. Každou várku je potřeba před lahvováním ochutnat.

oranžový

Výzkum a vývoj, celoročně: naše laboratoř

nikdy se nezavírá... abychom mohli předvídat, inovovat, zlepšovat, testovat a ochutnávat.... s přísností a vášní.
Přírodní produkty žijí a vyvíjejí se s časem; ze zasvěcení přírody vyplývá potřeba neustálého zlepšování našich výrobních procesů likérů a sirupů.

Likér je základní složkou, která koktejlům dodá aromatický tón. Musí mu být umožněno splnit svůj slib.

Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.