New Grove Bourbon Cask se vyrábí z melasy z cukrové třtiny pěstované na vlastních plantážích. Prochází kolonovou destilací...
Jak název napovídá, Mhoba Pot Stilled White je rum vyrobený kotlíkovou destilací z čisté šťávy cukrové třtiny. Speciálně vyšlechtěná odrůda...
Mhoba Select Release White Rum je ukázkou chuti a aroma speciálně vyšlechtěné cukrové třtiny Nikomazi. Každá sklizeň cukrové třtiny je pečlivě...
Mhoba Bushfire rum je vyroben tak, jako všechny rumy této značky, tedy kotlíkovou destilací z čisté šťávy cukrové třtiny odrůdy Nikomazi....
Značka Mhoba se rozhodla pro odvážný krok a pro tuto edici spojila dva své rumy v jeden unikátní blend. Pro tento nový rum značka použila...
Tento rum je vyroben speciální metodou, kdy rum nezraje v sudu, ale se sudem. Lokálně pěstovaná cukrová třtina se vylisuje, nechá se prokvasit...
Tento vyzrálý rum, destilovaný v Travelers distillery v Belize , nabízí kořeněné noty a kulatost. Základní profil Travelers rumú je spíše tonický,...
Rum Naga Anggur byly finišován v sudech po červeném víně Chateau Pas De l´ane 2018, saint - Emilion Grand Cru.
Chuť tohoto rumu je opravdu jedinečně jemná a elegantní. Silně uspokojivý závěr podtrhuje jeho výjimečnost a péči s jakou jej vyrábí.
Navy Island je malý tropický ostrov blízko pobřeží Jamaicy, konkrétně u Port Antonia. V 18 století využívalo ostrov britské královské námořnictvo.
House of Angostura vyrábí rumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě. Historie značky započala již v roce 1824, kdy...
Pestrá paleta chutí, dlouhá doba zrání a vyvážený 46,2% obsah alkoholu z něj dělají jasnou volbu pro všechny milovníky melasových destilátů.
Baco je 11-letý rum z Dominikánské republiky. Vyrábí se kolonovou destilací z čerstvé melasy a následně dlouhá léta zraje v ex-bourbon sudech....
Bacoo je jedním z nejzelenějších soběstačných producentů rumu. Vše se odehrává na jednom místě, zbytková třtina je spalována a vzniklá energie se...
Tato směs salvadorského a jamajského rumu je za studena naplněn kávovými zrny z oblasti El Ciprés v Salvadoru.
Má charakteristickou červeno jantarovou barvu, díky svého dvojitému zrání v amerických a francouzských dubových sudech.
Nastavení