Tato farmářská terina od Jean Brunet je sama o sobě dobrota. Vyzkoušejte kořeněnou obměnu s paprikou a olivami. Olivy dodají paštice přívlastek...
Téměř zabíjačková chuť s pálivým nádechem zeleného pepře.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
Naložená kuřecí játra (confit) s Armagnakem od Jean Brunet má jemnou chuť kuřecích jatýrek doplněnou výjimečnou chutí koňaku.
Lahodná kachna na pomerančích jako paštička
Švestky coby doplněk našich babiček.
Terina dle receptury regionu Limousin s kaštany je tradiční pochoutka keltských předků z Francie.
Rillettes moře, ale ve stylu vévodů z Gaskoňska: meli-melo čerstvého lososa a uzeného lososa je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a...
Jeho mírná povrchová oxidace je zárukou a odhaluje stejně jeho chuť tradiční teriny, někteří by řekli "staromódní". Pojmenovali jsme ho "Číslo 1",...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány...
Ještě kvalitnější ušlechtilé ingredience s kaštany.
Ještě kvalitnější ušlechtilé ingredience a mimořádný gurmánský zížitek v kombinaci se sladkým vínem Sauternes.
Ještě kvalitnější ušlechtilé ingredience se smrži. Ideální k vytvoření sendviče.
Ještě kvalitnější ušlechtilé ingredience s fíky.
Pikantní jemná pěna.
Další z řady zvěřinových v menším balení. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám.
Ducs de Gascogne je tvůrcem terinových receptur od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne jsou vyráběny v Gimontu v srdci Gers a jsou...
Žádné konzervační látky, stabilizátory, barviva. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se...
Nastavení