Foie Gras v bloku - rozemleté kousky husího či kachního foie gras spojené do homogenního bloku s vyváženou a nezapomenutelnou chutí. Naše Foie Gras...
Před podáváním kachní stehna zprudka opečte 5 minut v rozehřáté troubě na 220 °C, až bude kůže křupavá.
Skutečně jedinečná zvěřinová terina od prémiového francouzského výrobce Arnaud v praktické uzavíratelné sklenici. Bohatá chuť byla vylepšena...
Skutečně jedinečná kančí terina od prémiového francouzského výrobce Arnaud v praktické uzavíratelné sklenici. Bohatá chuť byla vylepšena přidáním...
Jemně kořeněný králík v praktické uzavíratelné sklenici. Bez barviv a konzervačních látek.
Terina ke každé příležitosti v praktické uzavíratelné sklenici. Bez barviv a konzervačních látek.
Objevte kachní rillety Avon & Ragobert - pomalu pečené kachní maso. Perfektní s malými nakládanými okurkami.
S tímto receptem se Avon & Ragobert vrací ke skvělé klasice francouzské kuchyně. Objevte pochoutku z králičího masa, jemně vylepšenou hořčicí....
Tato kachní jemně pikantní terina se zeleným pepřem je v Avon & Ragobert skvělou klasikou a jednou z bestsellerů. Svěží zelený pepř dává tomuto...
Výrazná chuť a vůně farmářské teriny s hříbkem vás donutí cestovat do srdce přírody. Perfektní s tradiční bagetou.
Divočák na víně. Tato terina je speciálně navržená pro ty, kteří hledají produkty s charakterem. Perfektní s makovou bagetou.
Jemně pikantní venkovská terina Label Rouge s paprikou Espelette vyrobená z vepřového masa Label Rouge z Francie, bez barviv, bez konzervantů, bez...
Jelítková terina s kaštany.
Jelítková terina s pálivou paprikou espelette
Jelítková terina natural.
Rillety jsou specialitou regionu Loiry ve Francii, i když jsou vyráběny a prodávány po celé zemi.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či...
Vepřová terina v kombinaci s uzenými kachními prsy z Jihozápadu IGP Francii. Vyrobeno ve Francii tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů...
Nastavení