Pomerančovník hořký oplodí 1kg Salvia Paradise

Kód: BIO8284288
973 Kč 869 Kč bez DPH 973 Kč / 1 kg
Na objednání do 10 dnů

Pomerančovník hořký je známý také jako divoký pomeranč nebo Bitter orange. Fytoterapeuticky využitelnou částí je oplodí, které obsahuje synefrin. Jedná se o ovoce známé z tradiční čínské medicíny, kde je označováno názvem Zhi Shi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomerančovník hořký je známý také jako divoký pomeranč nebo Bitter orange. Fytoterapeuticky využitelnou částí je oplodí, které obsahuje synefrin. Jedná se o ovoce známé z tradiční čínské medicíny, kde je označováno názvem Zhi Shi.

Pomerančovník hořký přispívá k udržení nervové rovnováhy, má uklidňující a relaxační účinky. Je doporučován pro podporu spánku a metabolismu lipidů – tuků. Má vliv na řízení hmotnosti, je nápomocný pro udržení normálního trávicího a respiračního zdraví. Odvar z pomerančovníku hořkého je vynikající chuti a má příjemné aroma.

 

Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o dalších účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.

Tradiční užití: pomeranč oplodí
Dvě až tři čajové lžičky oplodí vložíme do 750 ml studené vody a přivedeme k varu. Na mírném ohni povaříme 3–5 min. a necháme odstát. Takto připravený odvar rozdělíme do tří dávek, které vypijeme během dne. Oplodí hořkého pomeranče je velice vhodné přidávat jako ochucující přísadu do bylinných čajů a jejich směsí.

Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky stravy, vitamíny
Parametry dle způsobu užití (zdraví): normální trávení, relax, masáže, spánek, respirační systém, normální fuknce nervové soustravy
Provedení: oplodí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vstupem na tyto stránky prohlašuji, že je mi více jak 18 let.