Historie GOLDCOCK whisky se začala psát v sedmdesátých letech. Od té doby se změnilo mnohé, ale nikdy se nezmění to, co dělá naši whisky takovou, jaká je – jarní dvouřadý ječmen z Moravy, slad ze Sladovny v Bruntále s klasickým humnovým klíčením a silně vypálené sudy z evropského zimního dubu od moravských bednářů. GOLDCOCK whisky do lahví plníme až nám chutná, ne dříve, ne později. Dnes už vedle klasické single malt whisky čeká na svou příležitost v sudech whisky nakouřená trojnásobným množstvím rašeliny, obilná grain whisky, nebo žitná whisky, které, jak věříme, budou skvělým pokračováním příběhu.
V roce 2020 jsme rozšířili základní řadu GOLDCOCK a přišli na trh s prvním GOLDCOCK ginem, který si na nic nehraje. Jalovec se v naší fabrice destiluje už více než sto dvacet let a protože tradice ctíme velmi poctivě, použili jsme stejné složení bylin jako před několika desítkami let.